Gólzáporos győzelem – nászajándék

Gólzáporos győzelem – nászajándék
2014. September 27.
A vendégek kezdeti harciasságát jó játékkal és gólokkal viszonozta a hazai csapat: Unirea - Élesdi Crisul 8-0 (3-0). A csapat tagjai és a klubvezetők a győzelemmel, és ez úton is gratulálnak korábbi csapattársuknak, ifj.Fele Sándornak, illetve menyasszonyának, Sütő Tímeának, akik a mérkőzés napján tartották esküvőjüket.
/vlm/Image/Show/84/
A kék mezes vendégek harciasságát gólokkal törte le a hazai csapat

A negyedik ligás labdarúgó bajnokság hatodik fordulójában az egy győzelemmel és négy vereséggel állt élesdi csapat látogatott szombat délelőtt a Praszles stadionba, és valószínűleg győzelemben reménykedtek. Legalábbis erre utalt a meccs elején tapasztalt “harciasságuk”, hiszen nem csak a pályán szájaltak a hazai csapat játékosaival és a bírókkal, de az őket elkísérő szurkolók (?) is a lelátóról, és a szidásból a kispadnak is kijutott. A legjobb válasz erre a viselkedésre az volt, hogy az Unirea már a kezdeti sípszót követően helyzeteket alakított ki, és az első gólra sem kellett sokat várni, hiszen Keresztúri már a 7. percben megszerezte a vezetést, amit az első negyedóra végén, a 15. percben Illés, majd a 23. percben Fele Sz. növelt tovább. Az élesdiek ezek után úgy-ahogy lecsillapodtak, de gólhelyzetbe ezután sem kerültek. A második játékrészben pedig még annyi lehetőségük sem volt a gólszerzésre, miközben a különbség tovább nőtt: a 48. percben Keresztúri sarkazott Crisan elé, aki közelről a hálóba lőtt (4-0); a 62. percben Crisan húzott el a bal szélen, beadását Keresztúri értékesítette (5-0); a 70. percben Duminter harciasságát lehetett dicsérni, aki Keresztúrit hozta helyzetbe (6-0); a 86. percben újra Dumiter, de már Sándort szöktette, aki a kapust is elfektette (7-0); az utolsó sípszó előtti másodpercekben pedig már Dumiter maga volt eredményes, amikor egy szabadrúgást értékesített védhetetlenül (8-0). A kellemes, napsütéses időben a csapat látható kedvvel, és eredményesen játszott, ilyen arányban is megérdemelten szerezve meg a három pontot.
Szabó Zoltán edző a következő csapatot szerepeltette: Szász (80.p. Ármós) – Csiri, Lakatos, Létai, Horváth, Fele Sz. (67.p. Sándor), Illés, Gyula (39.p. Kiss), Crisan, Dumiter, Keresztúri (74. Kerezsi).
Az Unirea a következő fordulóban, jövő szombat délelőtt, a Borsi Viitorul vendégeként lép pályára.
A csapat tagjai és a klubvezetők a győzelemmel, és ez úton is gratulálnak korábbi csapattársuknak, ifj.Fele Sándornak, illetve menyasszonyának, Sütő Timeának, akik a mérkőzés napján tartották esküvőjüket.

Keresés