Gyereknapot ünnepeltek a cserkészek

Gyereknapot ünnepeltek a cserkészek
2016. June 9.
Közös programmal ünnepelték meg a gyereknapot a cserkészcsapat tagjai. Gliga Judit tanítónő, cserkészvezető beszámolója.
/vlm/Image/Show/84/

Az érmihályfalvi 14-es számú Kölcsey Ferenc cserkészcsapat tagjai az elmúlt hétvégén közösen ünnepelték meg a gyereknapot, a határhoz közeli erdészházban. Alig vártuk mind kicsik, mind nagyok ezt az alkalmat, hiszen most mindenkire ráfér egy kis pihenés az iskolai év végének közeledtével. A nagyobb távolság sem okozott problémát, mert a szülők nyomban segítségünkre siettek, akiknek ezért külön köszönet jár. Amint földútra értünk, ki is pattantunk az autókból és sétálva közelítettük meg helyszínünket.

Megérkezésünk után a cserkészek két csapatot alakítottak és így vetélkedtek egymással. A versenyszámok változatosak és szórakoztatóak voltak. Lehetőségük volt a játékok által fejleszteni az elméjüket és a fizikai állóképességüket is. X-O-t játszhattak, kicsit másként, célba dobhattak, gólyalábazhattak, lánctalpat alkotva helyet változtattak, lufit tartottak a levegőben. A végére maradt a legkedveltebb játék: a számháború.

A nap végére szoros eredmény alakult ki a két csapat tagjai között, így mindenki részesült jutalomban.

Jövőre is sort kerítünk arra, hogy a gyereknapot együtt, jó kedvvel töltsük el.

Gliga Judit tanítónő, cserkészvezető

Keresés