Gyerekorvos tartott előadást a bölcsődében

Gyerekorvos tartott előadást a bölcsődében
2014. April 11.
Hogyan közölhetik egy bölcsőde alkalmazottai a szülőkkel, ha gyerekük viselkedésében rendellenességet vélnek felfedezni? Egy kérdés, mely felvetődött dr.Kovács Ibolya nagyváradi gyerekorvosnak a bölcsődében tartott előadásán.
/vlm/Image/Show/84/
Több előadás is lesz a bölcsődében

A csecsemő és a gyerek fejlődése – ezzel a címmel tartott előadást csütörtök délután dr.Kovács Ibolya nagyváradi gyerekorvos (képünkön) a bölcsődében.
A doktornő prezentáció-szerű előadásában nyomon követte a gyerekek fejlődésének szakaszait világra jöttüktől felnőtté válásukig. Az előadás után a hallgatóság tagjai tehették fel kérdéseiket. Érdekes felvetés volt például, hogy egy bölcsőde alkalmazottai hogyan, miként közölhetik a szülőkkel, ha gyerekük viselkedésében rendellenességet vélnek felfedezni? Mi a teendő, ha a gyerek “hisztizik”, vagy felsír éjjel?
A felvetett gondok már egy olyan kérdéskörhöz vezettek, melyek egy újabb előadás témái lehetnek. Ugyanis lesz újabb előadás is, tudtuk meg Torda Csillától, a bölcsőde vezetőjétől, melyen tervei szerint egy pszichológus beszél majd éppen ezekről, a pszichés eredetű problémákról.
Az előadáson ott voltak a bölcsőde alkalmazottai, akik egy úgynevezett “dadaképző” továbbképzésen vesznek részt, melyen hasznosíthatják a hallottakat.

Keresés