Győzelem a bajnoki kezdés előtt

Győzelem a bajnoki kezdés előtt
2017. March 6.
E hét végén kezdődik a tavaszi szezon az Unireának. Az utolsó edzőmeccsen Berettyószéplakot fogadták.

Az Érmihályfalvi Unirea, készülve a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság e hét végére halasztott nyitányára, pénteken délután edzőmeccsen fogadta a Berettyószéplaki Viitorul gárdáját a százholdi pályán. Ifj. Fele Sándor edzőnek több játékosát (Gego, Mândrila, Krizsán) is nélkülöznie kellett, de csapata így is megszerezte a győzelmet 2-1 arányban (mindkét gólt Béres szerezte).
“Sajnos nagyon sok problémánk akadt, rengeteg sérülés nehezítette és nehezíti a csapat felkészülését a tavaszi szezonra”, mondta a meccs után az edző. A mutatott játékot tekintve vannak biztató jelek, de sok még a munka, hogy a csapat “összeálljon”.

Pénteken elég sok helyzetet kialakítottunk, főleg az első félidőben, sőt, még egy tizenegyeset is kaptunk, ám azt Iova elhibázta. “Remélem, ez a győzelem egy pozitív lökést ad a csapatnak az első hazai bajnoki előtt”, reménykedett ifj.Fele Sándor, aki a következő csapatot szerepeltette: Perényi – Crisan, Iova, Forizs, Lakatos, Illés, Sándor, Tóth, Daroczi, Gábor, Béres. Játszott még Kis, Hossu, Bersenszky, Craciun, Kiss, Sánta.
A bajnokság tavaszi szezonját az Unirea hazai pályán kezdi, Vaskohsziklás csapata érkezik szombat délután a Praszler stadionba.