Győzelem a Bodola stadionban

Győzelem a Bodola stadionban
2018. October 15.
Továbbra is veretlenül idegenben.
/vlm/Image/Show/84/
A két csapat a kezdés előtt, jobbra fent a Bodola Gyula stadion eredményjelzője a vendégek győzelmét mutatja
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában a mezőny egyik legerősebb gárdájához, a Nagyváradi AC 1910-hez látogatott az Unirea szombaton, a Bodola Gyula stadionba. A házigazdák még nem vesztettek meccset saját pályájukon, pontosabban ezt szombatig mondhatták el magukról, ugyanis az Unirea 1-1-es félidő után 3-1-re nyert, őrizve idegenbeli veretlenségét, sőt, még pontot sem hullajtottunk el. A meccs egészét tekintve a CAO birtokolta többet a labdát, a mieink kontrákra épült taktikával készültek. Már a 8. percben tizenegyeshez jutottunk egy kezezést követően, ám azt Foriş elhibázta. Nem mondható szokványosnak, hogy egy vendégcsapat két tizenegyest is megkapjon egy meccsen, velünk most megtörtént ez az egyébként jogos eset, amikor a 22. percben Széles lerántásáért újra a büntetőpontra mutatott a spori, a végrehajtó maga a sértett volt – 1-0. A vezetést nem sikerült megtartani a szünetig, egy szöglet után röviden szabadítottunk fel, a “visszaérkező” bomba beakadt a léc alá – 1-1. A második félidőben mindkét oldalon voltak helyzetek, de a ki kontráink hoztak eredményt, előbb Foriş, majd L. Jurcă volt eredményes, kialakítva a 3-1-es végeredményt. A Muzsnay Zsolt – ifj. Fele Sándor edzőpáros a végén taktikai cseréket is bevetett, így lépett pályára a felnőtt csapatban először, ha csak rövid időre is, Dorogi, vele összességében hat ifjúsági játékos vette ki részét a sikerből.
Az Unirea összeállítása: Kis – Foriş, Hossu, Lazăr, Crişan, Jude, Láposi, L. Jurcă (85. p. Balajti), Solymosán (89. p . Tankó), Széles (91. p. Dorogi), Gego (76. p. Fele Sz.).

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Az ifjúsági csapat 12-1-es vereséget szenvedett.

Az Unirea a következő fordulóban ismét idegenben játszik, a Borsi Viitorul vendégeként.

A junior D csapat a Nagyváradi NAC vendégeként nyert 4-0-ra.

A junior E csapat hazai pályán fogadta és 11-1-re kikapott a Nagyváradi Luceafărul gárdájától.

Az előkészítő csapat (2009 – 2012 között születettek) Margittán vettek részt egy tornán, ahol nem az eredmény volt a fontos, hanem a gyerekeknek teremtett játéklehetőség.