Győzelem a Nagyerdőn

Győzelem a Nagyerdőn
2015. February 12.
Negyedik felkészülési mérkőzésén az Unirea szerdán este Debrecenben, a DEAC ellen nyert 2-0-ás félidő után 3-1-re.
/vlm/Image/Show/84/

Negyedik felkészülési találkozóján harmadik győzelmét szerezte meg az Unirea szerdán este: a debreceni Nagyerdőben lévő sportkomplexum műfüves pályáján, villanyfényes mérkőzésen a DEAC ellen.
A Hajdú Bihar megyei bajnokságban szereplő gárda egyetemi csapat, de soraiban tudhatja a DVSC és az MTK korábbi tapasztalt labdarúgóját, Madar Csabát, ami azonban nem hatotta meg a vendégeket, és Dumiter révén már az első játékrészben két gólos előnyt szereztek. Szabó Zoltán edző értékelése szerint főleg ebben, az első félidőben játszott csapatunk jobban, kontrákra épített taktikájával. Mindehhez a jó körülmények is hozzájárultak, melyek már eleve ösztönzőleg hatnak a focistákra.
A második félidő elején a debreceniek nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak, sikerült is a szépítés, ám a végén újra mi voltunk fölényben, növelve is a különbséget Gábor révén.
A Nagyváradról érkezett, középső védő, Péter Tihamér, kinek esetleges szerződtetéséről később döntenek, próbajátékon szerepelt a keretben, mely a következő képen mutatott Debrecenben: Perényi – Crişan R. (78.p. Crăciun), Csiri, Horváth, Fórián, Gábor, Gyula (46.p. Crişan C.), Fele (60.p. Kiss), Vadkerti (46.p. Péter), Keresztúri, Dumiter.
Az Unirea következő edzőmeccsét idegenben, újra Hegyközpályiban játssza, szombat délelőtt 11 órától a helyi, ötödosztályú csapat lesz az ellenfél.

Keresés