Győzelem a Partium FC ellen

Győzelem a Partium FC ellen
2013. August 9.
Háromszor 30 perces felkészülési találkozót vívott pénteken délután a Praszler stadionban az Unirea a Partium FC ellen. A hazai csapat 3 - 1 - re (0-0, 1-0.) nyert.
/vlm/Image/Show/84/
Három "félidős" meccset játszottak a csíkos mezes hazaiak, és a zöld-fehér vendégek

Negyedik felkészülési találkozóján a IV.-Ligába frissen feljutott Partium FC-t fogadta pénteken délután az Unirea, mely a következő összeállításban szerepelt:
Ármós (61.p. Szász) – Horváth, Nagy, Klein (74.p. Kis), Csiri, Létai, Fele Sz., Lakatos (20.p. Kerezsi, 57. Fórián), Illés (61.p. Solti), Gábor, Keresztúri (48.p. Sándor Kr.).
Szabó Zoltán egész meccs alatt a helyezkedési hibák miatt korholta tanítványait, kiknek lelkesedésére nem lehetett panasz, inkább az összpontosítással, a pontossággal akadtak gondok.
A Partium FC híre nagyobbnak bizonyult a mutatott teljesítményüknél, sok passzos, gyors játékkal viszonylag könnyen zavarba lehetett hozni a védelmüket, miközben csatáraik 3-4 gólhelyzetnél nem dolgoztak ki többet.
Az első gólunkat az Illés buktatásáért megítélt büntetőből Fele Sz. szerezte a 37. percben. A másodikat a 73. percben egyedül kapura törő Solti, a harmadikat az ugyancsak kiugratásból helyzetbe került Létai a 87. percben. A vendégek tizenegyesből szépítettek a 89. percben.
Közben tucatnyi lehetőségünket jegyezhettük fel, melyeket hajszál híján hagyott ki Keresztúri, Gábor, Horváth, Sándor Kr., Solti, Fele. A sok csere azt is jelentette, hogy az edző folyamatosan alakította a csapat szerkezetét, különböző felállásokat próbálgatva.
A legjobb megoldás keresésére egy héttel több idő jut, ugyanis a szakszövetség egy héttel elhalasztotta a bajnokság kezdetét, így a jövő héten még egy edzőmeccsre lesz lehetőség: szerdán 19 órától (romániai idő szerint) az Unirea Nyírábrányban, a helyi csapat ellen lép pályára.

Keresés