Győzelem Csomaköz ellen

Győzelem Csomaköz ellen
2013. August 7.
Kedden délután felkészülési labdarúgó mérkőzésen Unirea - Csomaköz 6 - 0 (2 - 0). Pénteken a Partium FC látogat a Praszler stadionba.
/vlm/Image/Show/84/
Az eredmény már jó, a játékon még kell javítsanak a csíkos mezesek

Harmadik felkészülési találkozóját játszotta kedden délután a Praszler stadionban az Unirea. Ellenfele a Szatmár megyei IV.-Liga résztvevője, Csomaköz volt.
Az Unirea kezdőcsapata: Ármós – Horváth, Nagy, Lakatos, Csiri, Létai, Fele Sz., Illés, Kerezsi, Gábor Sándor Kr.

A második félidőben lehetőséget kapott még Klein, Fórián, Solti és Kis.

Csapkodó, sok pontatlansággal tűzdelt játékot mutattak be a csapatok az első percekben, amikor nem is kerültek gólhelyzetbe. A 16. percben Lakatos egyéni akció során cselezte magát az ellenfél kapujának előterébe, mintegy 18 méterről megküldött lövése utat talált a kapuba – 1-0.
A hőségben a félidő közepén tartott “vízszünetben” Szabó Zoltán gyorsabb, több passzos játékot kért tanítványaitól. A félidőig egy újabb találatot sikerült elérni, a 40. percben Fele Sz. inkább helyezett, mint erős lövésből növelte az előnyt.
A második játékrész ha nem is hozott jobb hazai játékot, az ellenfél minden esetre jobban kifáradt, ami gólokban is megmutatkozott: Lakatos újabb gólt szerzett, mellette Illés egyszer és Gábor kétszer volt eredményes, így alakult ki a 6-0-ás végeredmény, miközben Lakatos és Gábor egy-egy tizenegyest is hibázott…
Az eredmény már elfogadható, azonban a mutatott játékon még van mit javítani a bajnokság kezdetéig. Az újabb edzőmeccsre pénteken 18 órakor kerül sor, az Unirea a Partium FC-t fogadja.
Ha a bajnokság az eredeti terveknek megfelelően a jövő hét végén kezdődik, akkor ez lesz az utolsó felkészülési találkozó, ha azonban elhalasztják a kezdést – ahogyan arról hallani lehet -, akkor még lehet számítani újabbakra.

Keresés