Győzelem Kálmándon

Győzelem Kálmándon
2014. March 8.
Pénteken délután a Szatmár megyei első osztályú labdarúgó bajnokság második helyezettjének otthonában nyert 1-0-ás félidő után 2-0-ra az Unirea.
/vlm/Image/Show/84/
(Archív fotó)

Felkészülési találkozón a Szatmár megyei első osztályú labdarúgó bajnokság második helyezettjének vendégeként Kálmándon vendégszerepelt az Unirea.
Szabó Zoltán edző értékelése szerint az első félidőben ment jobban a játék, igaz, a győzelem nem forgott veszélyben a második játékrészben sem. A vezetést Lakatos révén szereztük meg, és még ugyancsak az első félidőben Ármós révén sikerült is megőrizni azt, mivel hálóőrünk tizenegyest hárított.
A második félidőben Gábor ért el újabb találatot.
Az Unirea a következő összeállításban szerepelt (zárójelben a második félidőben beállt cserék): Ármós – Csiri, Lakatos, Ruszkai, Horváth (Nagy), Létai, Fele Sz. (Tatai), Illés, Vadkerti (Kiss), Sándor (Kerezsi), Gábor.
A bajnoki rajt előtt talán sikerül még egy találkozót összehozni, csütörtökön Fülöp lehet idegenben az ellenfél, ha vállalják az ottaniak. Ha nem, esetleg jövő szombaton, ha sikerül ellenfelet találni.
Számunkra a tavaszi pontvadászat március 22-én indul, amikor a Céckei Locadin érkezik a Praszler stadionba (ősszel az akkori vendéglátók 3-1-re nyertek, egyetlen vereségünket okozva).

Keresés