Hajdúnánáson jártak a Szépkor tagjai

Hajdúnánáson jártak a Szépkor tagjai
2012. October 5.
A nyugdíjasok Szépkor Egyesülete is részt vett testvárvárosunkban, Hajdúnánáson a VII. Regionális Nyugdíjas Találkozón. Bobes Erzsébet egyesületi elnök beszámolója.
/vlm/Image/Show/84/
Hajdúnánáson vendégeskedtek a Szépkor Egyesület tagjai

Szeptember 29-én tartották meg Hajdúnánáson a VII. Regionális Nyugdíjas Találkozót, mely egybe esett a Hajdúnánási Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete megalakulásának 10. évfordulójával. A programban szerepelt a városi gyógyfürdő felkeresése (fürdőzési lehetőséggel), a város nevezetességeinek megtekintése, majd délután került sor a Kéky Lajos Városi Művelődési Központban a regionalis találkozóra.

Az eseményen részt vettek a Szépkor Egyesület tagjai is, a továbbiakban Bobes Erzsébet egyesületi elnök beszámolója olvasható.

Születésnapra voltunk hivatalosak

Testvérvárosunk, Hajdúnánás nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesülete szeptember 29-én ünnepelte megalakulásának 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból regionális nyugdíjas találkozót rendeztek, amelyre minket is meghívtak. Velünk ünnepeltek a partiumból az érsemjéni és bihardiószegi nyugdíjasok is.

A nagyon kedves fogadtatás mellett egész napos szórakoztatásunkról is gondoskodtak. Meglátogattuk a rendkívüli adottságokkal rendelkező gyógyfürdőt, a múzeumot és a templomokat.

Az ünnepi vacsorán jól esett látni azt a szeretetet, tiszteletet, amellyel a város vezetősége körülvette az idős embereket.

Jól éreztük magunkat, életkedvvel és munkakedvvel telítve tértünk haza.

Keresés