Hamar eldőlt a három pont sorsa…

Hamar eldőlt a három pont sorsa…
2014. October 4.
A Borsi Viitorul vendégeként 3-0-ás félidő után 3-1-es vereséget szenvedett az Unirea szombat délben.
/vlm/Image/Show/84/

A negyedik ligás labdarúgó bajnokság hetedik fordulójában az Unirea a Borsi Viitorul vendégeként lépett pályára, és sajnos hamar eldől a pontok sorsa: a 8. percben 1-0, a 18. percben 2-0, a 28. percben 3-0 volt az állás a hazaiak javára! A több sérült miatt improvizálnia kellett Szabó Zoltán edzőnek a csapat szerepeltetése során, de a félidei eredmény kialakulásához taktikai fegyelmezetlenségek sora vezetett, mondta el kérdésünkre. A szünetben alapos “fejmosást” tartott az öltözőben, aminek következtében a második félidőre már egy “másik” csapat futott ki a gyepre. A 67. percben Illés beadását Dumiter kapásból vágta a hosszú sarokba, 3-1-re szépítve az állást, de ez után már csak két kapufára futotta, az első félóra hibáit már nem sikerült helyrehozni.
A Borson szerepelt csapat: Szász – Kerezsi (20.p. Vadkerti), Lakatos, Horváth, Csiri, Létai, Fele, Illés, Crisan, Dumiter, Keresztúri (77.p. Solti).
Az ifjúságiak találkozóját az Unirea nyerte 3-2-re.

A forduló további eredményei, illetve a tabella ide kattintva olvasható.
A következő fordulóban a Nagyváradi Egyetem csapata látogat szombaton a Praszler stadionba, a meccs – az októberi “órarend” szerint – 15 órakor kezdődik.

Keresés