Harmadik alkalom, harmadik hely

Harmadik alkalom, harmadik hely
2019. June 21.
Az érmelléki csapat idén is harmadik lett a Nyírbátorban rendezett focitornán.
/vlm/Image/Show/84/

Az elmúlt vasárnap harmadik alkalommal rendezte meg Nyírbátorban a helyi Bátor Old Boys (BOB) KSE a 40+ korosztálynak szóló kispályás focitornáját, melyre, a házigazdák mellé, további három gárdát hívnak meg. Ezek egyike hagyományosan az Érmellék nevet viselő csapat, mely első alkalommal meg is nyerte a tornát, tavaly a harmadik helyet sikerült elcsípni, idén pedig ez utóbbit ismételték meg, csupán egy góllal lemaradva a második helytől. A sportolók nem csak a minél jobb eredmény elérésének céljával kapkodták a lábukat, hanem, mert a meccseket műfüves pályán játszották, annak “talaja” pedig a rekkenő hőségben valósággal égette a játékosok talpát, még a cipőn keresztül is…

Az Érmellék nevet viselt csapat eredményei: 6-2-es vereség a Nyírség SE-től, 3-1-es győzelem Nyírgyulaj ellen és 1-1-es döntetlen a házigazda BOB KSE ellenében (utóbbi jobb gólarányával lett második), a végeredmény:1. Nyírségi SE (Nyírbátor), 2. BOB KSE (Nyírbátor), 3. Érmellék, 4. Nyírgyulaj.

Az érmihályfalvai (M), érsemjéni (S) és monospetri (P) tagok alkotta csapat tagjai, balról jobbra, álló sor: Solymosán István (S), Rácz Ede (M), Sütő Szabolcs (M), Takács Zsolt (P), Gyula Lehel (M), lent: Solymosán Ferenc (S), Csomós Gyula (M), Nagy Ferenc (érmihályfalvi gyökerű ömbölyi lakos), Nagy Norbert (M), Venkli Csaba (S).

(Bihari Napló)

Keresés