Harmadik hely a szalontai szépségversenyen

Harmadik hely a szalontai szépségversenyen
2016. December 27.
A nagyszalontai MIDESZ, mint minden évben, idén is megszervezte a Karácsony Szépe szépségversenyt. A győztes egy helyi versenyző lett, az érmihályfalvi Caragilov Melissa is felállhatott a képzeletbeli dobogóra.
/vlm/Image/Show/84/
Varga Renáta mellett Zsorda Dorottya (balra) és a "legszebb mosolyú" Caragilov Melissa

A rendezvénynek helyet adó Zilahy Lajos Művelődési Ház zsúfolásig megtelt nézőkkel pénteken este. A lányok – akik között a nagyszalontai versenyzők mellet volt szabadkai, érmihályfalvi, nagyváradi és hegyközújlaki – bemutatkoztak a közönségnek szabadidő-, sportos-, fürdő- és estélyi ruhában.

Színpadra lépett még Kun Zsolt humorista is, aki a műsorvezetés mellet humoros jelenetekkel szórakoztatta a közönséget, valamint Mr.Siid helyi rapper, aki a legújabb szerzeményeiből mutatott be hármat. Amíg a zsűri visszavonult meghozni döntését, Magyarország egyik legjobb rapzenésze, Curtis koncertezett.

A zsűri nehezen hozta meg döntését, mivel a sok szép lány közül nem volt könnyű választani. Az idei Karácsony Szépe szépségverseny győztese végül a nagyszalontai, 18 éves Varga Renáta lett, az udvarhölgyei pedig Zsorda Dorottya (második hely) és Caragilov Melissa (harmadik hely). Különdíjban részesült még Medgyesi Boglárka legcsinosabb láb, Jugyák Szilvia legszebb hajviselet “kategóriában”. A legszebb mosolyért is különdíj járt, amit ugyancsak Caragilov Melissa kapott.

A szervezők ez úton is szeretnék megköszönni a rendezvény támogatóinak, hogy nagylelkű segítségükkel hozzájárultak a szépségverseny sikeréhez.

(Forrás: Bihari Napló)

Keresés