Harmadik hely lábteniszben

Harmadik hely lábteniszben
2014. August 12.
Az ÉRMISZ egyik csapatának sikerült harmadik helyezést elérni a Körtvélyesen rendezett lábtenisz bajnokságon.
/vlm/Image/Show/84/
A nagy meleggel is megharcoltak a sportolók. Szemben a bronzérmes csapat

Augusztus 10-én, vasárnap, a XII. Érkörtvélyesi Dinnyefesztivál keretében megrendezték az első lábtenisz bajnokságot. Az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) három csapattal indult a versenyen.

A résztvevők a környező városokból, falvakból érkeztek, többek között: Székelyhídról, Érmihályfalváról, Érkörtvélyesről, Nagyváradról, stb. A versenyen haladó és profi kategóriában is egyaránt nevezhettek a csapatok, előzőben 8, utóbbiban pedig 6 csapat vett részt.

A haladók mérkőzései során sajnos a mi gárdánkak nem sikerült eredményt elérnie, elmondásuk szerint ez a fáradtságnak és kialvatlanságnak tudható be. Ebben a csoportban a rendező érkörtvélyesiek diadalmaskodtak. Később, egy kis pihenés után az ÉRMISZ két „alakulata”; is benevezett a profi kategóriába, ahol egyiküknek sikerült elnyernie az előkelő 3. helyezést. A helyezést elérő team tagjai: Balogh B. Levente, Moca David, Reisz Cs. Gergő.

Elmondásuk szerint nagyon jól szórakoztak, és rengeteg tapasztalatot szereztek, főleg a profi mérkőzések során. Az ÉRMISZ szervezésében a közeljövőben Érmihályfalván is megmutathatják tehetségüket e sportág kedvelői.

Az ÉRMISZ sajtószolgálata (G. I.)

Keresés