Harmadik helyezett az érmihályfalvi bor

Harmadik helyezett az érmihályfalvi bor
2013. November 30.
A II.Partiumi Zenésztalálkozón a harmadik legjobb bornak minősítette a zsűri az érmihályfalvit.
/vlm/Image/Show/84/
Nyakó József a díjátadáson Érszőlős, Hegyközpályi, Szenjobb, Kiskereki, Érkörtvélyes, Szalacs és Érbogyoszló elöljárói társaságában

Pénteken este a nagyváradi Antonio Alexe Sportcsarnokban rendezték meg a II.Partiumi Zenésztalálkozót, az RMDSZ megyei szervezete, a VIDIFISZ és Szőcs Lőrincz zenész közös szervezésében.
A megye minden részéből érkezett vendégek – a közölt adat szerint 1350-en – tucatnyi zenekar muzsikájára mulathattak hajnalig, a muzsikusok (Nagyváradi Ifjúsági Fúvózenekar, Nagy Kristófi Dániel, Kovász Nótazenekar, Sanzon Együttes, Desszert, Koktél, Happy End, Kiss Music Band, Elit, Abrakadabra, Aperitif) mintegy háromnegyed óránként váltották egymást a színpadon.
A találkozón a résztvevő települések pálinkával és borral nevezhettek ezek versenyére, eredményt a Szoboszlai Hilda, Fazakas Kinga, Szoboszlai Csaba, Oláh Zoltán összetételű zsűri döntése alapján hirdettek.
Az okleveleket Szabó Ödön megyei ügyvezető elnök adta át. A pálinkáknál Érmihályfalva (is) a részvételért járó emléklapot kapta, ám a boroknál már a képzeletbeli dobogó legalsó fokát foglalhatta el a harmadik díjat átvevő Nyakó József polgármester (első Monospetri, második Hegyközszentmiklós lett).

Keresés