Harmadik lett a csapat, három versenyzőnk utazhat a VB-re

Harmadik lett a csapat, három versenyzőnk utazhat a VB-re
2015. April 8.
Az Aladin Hero Team három versenyzője utazhat a törökországi kempo VB-re - derült ki a hét végén tartott XI. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokság zárultával, ahol a csapat harmadik lett.
/vlm/Image/Show/84/
A XI. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságra 28 csapat 179 versenyzője jelentkezett

Szombaton tartották meg Felcsúton a XI. Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságot, melyre 28 csapat 179 versenyzője jelentkezett, összesen 459 nevezést leadva.
Az Aladin Hero Team 19 versenyzővel érkezett Felcsútra, de a bírói gárdában is képviseltette magát 2 fővel, ők Kovács Szabolcs és Magyari Norbert.
Az aladinosok kata, stop semi contact, submission, és chikara curabe versenyszámokban indultak, és az egész napos küzdelemsorozat végén az összesített csapatversenyben a harmadik helyet szerezték meg a Szigethalmi Dojo Lovász SKE és a Felcsúti Fehér Tigrisek mögött.
A csapat tagjai voltak: Szallai Fruzsina, Szallai Szilárd, Hózer Roland, Sütő Eszter, Fehér Csaba, Somogyi Cristian, Oláh Edvina, ifj.Kovács Zoltán, Vasarheli István, Horváth Márk, Csomós Norbert, Csomós János, Galchis Alex, Sütő Zsolt, Turucz Balázs, Kovács Balázs, Sipos Norbert, Munteanu Octavian, Békési Sándor.
Elért eredményeik ide kattintva kereshetőek meg.
Az április végén – május elején tartandó kempo világbajnokság előtt ez volt az utolsó kvalifikációs verseny, ahol még válogatott kerettagságot lehetett szerezni. Az Aldin Hero Team (mely a Magyar Kempo Szövetség tagja) részéről három versenyző – Békési Sándor, Sipos Norbert és Somogyi Cristian – utazhat április 27-én a törökországi Antalyába.

A vb-re utazó sportolóink, Békési Sándor (fent), Somogyi Cristian (lent), Sipos Norbert (oldalt, valamennyien szemben):


Keresés