Harmadikként zárt az Unirea

Harmadikként zárt az Unirea
2018. December 3.
Madarászon nem jártunk sikerrel.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság utolsó őszi fordulóját tartották meg a hét végén. Az Unirea a Madarászi SK vendégeként lépett pályára, ahol nagyjából az történt, amit a vendéglátók akartak, és 1-0-ás félidő után 3-0-ás végeredménnyel meg is szerezték a győzelmet. A mieink előtt kevés lehetőség adódott a gólszerzésre, az is áldozatául esett a már kicsit “vakációs” hangulatnak.

“A hazaiak jobban akarták a győzelmet”, összegzett ifj. Fele Sándor edző, hozzátéve: az egész őszi teljesítményt tekintve a csapat erején felül teljesített, mindenki büszke lehet arra, hogy a téli szünetre a tabella harmadik helyén vonul a gárda (14 meccs / 8 győzelem / 2 döntetlen / 4 vereség / gólarány 27-29 / 26 pont).

Az Unirea összeállítása: Kis – Foriş, Hossu, Lazăr (55. p. Fele Sz.), Jude, Crişan, Lakatos, Solymosán, Láposi, L. Jurcă, Széles.

A további eredmények és a táblázat ide kattintva tekinthető meg.

Az ifjúsági csapat (edző Csűri Sándor) 4-0-ra vesztette el a találkozóját.

A bajnokság a téli szünetet követően, a tervek szerint március 10-én folytatódik, az első tavaszi fordulóban az Unirea a Váradszentmártoni CSC vendége lesz.

A junior E csapat (edző ifj. Fele Sándor) már az elmúlt héten befejezte a bajnokságot.

A junior C csapat (edző Szabó Zoltán) az utolsó fordulóbeli meccsét játszotta volna az elmúlt héten, ám azt az esőzés miatt elhalasztották, tavasszal kerül rá sor.

A junior D csapat (edző Szabó Zoltán) szintén befejezte a bajnokságot már az előző héten..