Három góllal három pont Élesdről

Három góllal három pont Élesdről
2015. April 12.
Szerencsés volt - bár nem a szerencsén múlt - az Unirea szereplése Élesden: labdarúgó csapatunk 3-1-re nyert a Crişul pályáján szombat délben.
/vlm/Image/Show/84/
Ősszel és tavasszal is sikerült legyőzni az élesdi csapatot (archív fotó)

A negyedik ligás labdarúgó bajnokság 21. fordulójában az Unirea az Élesdi Crişulhoz látogatott. Az őszi, hazai pályáján elért 8-0-ás győzelem akkor is újabb pontszerzési reményekre jogosított, ha a téli felkészülési időszakban minden csapat, így az élesdi is erősített keretén. Ifj.Fele Sándor edző a begyűjtött sárga lapok miatt nem számíthatott Fele Szabolcsra és Lakatos Jánosra, ellenben felgyógyult és csatasorba állt Claudiu Crişan.
A hazaiak kezdték jobban a találkozót, “találtak” is egy gól, megszerezve a vezetést, de csak a 20. percig tartott lendületük, amikortól fokozatosan az Unirea vette át a kezdeményezést, sőt, már a szünetig ki is alakult a végeredmény: előbb Crişan szabadrúgásból egyenlített, majd Illés és Gábor is eredményes volt – 1-3. A második félidőben újra halmoztuk a lehetőségeket, ezek közül három is elhibázhatatlannak tűnt, ám nem sikerült akár 4-5 gólos különbséget elérni, ami a történtek alapján nem lett volna túlzás. Az ellenfél eközben nem jutott ígéretes szituációba, vagyis nem forgott veszélyben az Unirea célkitűzése: megszerezni a 3 pontot.
Az Unirea összeállítása: Perényi – Fórián, Horváth, Péter, Crişan R., Illés, Létai (85.p. Kiss), Crişan C. (60.p. Gyula), Vadkerti (88.p. Keresztúri), Gábor (80.p. Borzási), Dumiter.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva nézhető meg.

Az ifjúsági csapat is gyert, ők 6-2-vel bizonyultak jobbnak a hazaiaknál.

A 22. fordulóban az Unirea a Borsi Viitorult fogadja szombat délután, ugyancsak győzelmi reményekkel.

Keresés