Három hét múlva: Szabadság Feszt!

Három hét múlva: Szabadság Feszt!
2019. August 9.
Célegyenesbe fordul az augusztus 29-én kezdődő és szeptember 1-jéig tartó margittai Szabadság Feszt szervezése, amelyen a magyar könnyűzenei élet legnevesebb képviselői lépnek fel.
/vlm/Image/Show/84/

Kowalsky meg a Vega visszatérőként érkezik idén is a Szabadság Fesztre, de mellette számos olyan együttes kap teret, amelyeknek a fellépésére régóta várt a Bihar megyei közönség. Mindenképp különleges lesz például az Ossian és a Road koncertje, de aki ismeri az Anna and the Barbies-t vagy az AWS-t, tudja, hogy hatalmas bulira számíthat. ByeAlex és a Slepp koncertje szintén egyedinek nevezhető vidékünkön, de a Holdviola, az USNK, Curtis, Essemm, a Soulwave vagy Horváth Tamás fellépése is megelőlegezi a sikert a fesztiválnak.

Az idén hetedik alkalommal megszervezett négynapos buli helyszíne most is ugyanaz, mint a korábbi években, a margittai városi strand. Itt nemcsak elég tágas tér áll rendelkezésre a fesztivál kellékeinek felépítésére, a sátortábor kialakítására, hanem minden feltétel adott a kulturált kempingezéshez. Modern és tiszta medencék és mosdók állnak a fesztiválozók rendelkezésére, és az sem mellékes, hogy hatalmas parkoló található a komplexum mellett.

A szervezők a napközbeni programokról is gondoskodnak, lesznek ügyességi és sportvetélkedők (kihasználva a termálstrand nyújtotta lehetőségeket), szakmai előadások. A koncertek már délután elkezdődnek két helyszínen, a sztár együttesek fellépését követően pedig lemezlovasok veszik át az éjszakai irányítást. Újdonság, hogy idén már két nagyszínpad lesz a fesztiválon, ezeken a koncertek pedig egymást fogják váltani.

A bérlet- és jegyértékesítést tart, a most zajló bérleteladási körben mindössze 110 lejbe kerül a négynapos bérlet, ez tartalmazza a kempingezési lehetőséget is és olyan koncertélményeket ígér, amilyenekhez ennyi pénzért máshol nem lehet hozzájutni.

A fesztiválról, fellépőkről, több információ található a rendezvény Facebook-oldalán, amelyet folyamatosan frissítenek a szervezők.

Szabadság Feszt Sajtószolgálat