Három pont a hajdúvárosból

Három pont a hajdúvárosból
2018. May 2.
Az ősszel a szalontaiak nyertek a Praszler stadionban, szombaton a mieink a hajdúvárosban. Ma újabb, hétközi forduló lesz.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában az Unirea a Szalontai Olimpia vendégeként lépett pályára. Bár a kupában eredményes, a bajnoki pontgyűjtésben kevésbé volt eddig szerencsés csapatunk a tavaszi idényben, sőt, rossz előjel volt, hogy az Olimpia az ősszel 3-0-ra nyert a Praszler stadionban.

A gondok ellenére a győzelmi reményekkel utazott az Unirea a tabella utolsó előtti helyezettjéhez, ám utóbbi adat önmagában még semmit nem jelent, ezt megtanultuk például az élesdiek elleni meccsen… Most azonban a mi várakozásaink szerint alakultak a dolgok, hiszen 1-1-es félidő után 3-1-re sikerült nyerni és nagyon fontos három pontot szerezni, góljainkat Crisan, Sándor és Gábor J. szerezték.

Csapatunk a következő összeállításban szerepelt: Kis – Tankó, Foris, Jude, Balajti, Crisan, Daroczi, Lakatos, Solymosán, Sándor, Hossu, játszott még Gábor J. és Iuhas.

A győzelem “jutalmaként”, újra visszaléptünk a 10. helyre, a tabella, illetve a forduló további eredményei ide kattintva tekinthetőek meg.

Ma, május 2-án hétközi fordulóra kerül sor, a listavezető Szentmártoni CSC látogat a Praszler stadionba, az ifi 16, a felnőtt csapat 18 órakor kezd.

Keresés