Három pont három góllal Borsról

Három pont három góllal Borsról
2016. November 7.
Magabiztos játékkal hozta el az Unirea a három pontot Borsról. A következő fordulóban hazai pályán nagyobb feladat előtt áll a csapat.
/vlm/Image/Show/84/
Archív fotó egy régebbi Unirea - Viitorul meccsről

Az első osztályú megyei labdarúgó bajnokság 12. fordulójában győzelmi eséllyel utazott szombaton az Unirea a Borsi Viitorul pályájára, annál is inkább, mivel a megelőző 7 fordulóban csupán egyszer kapott ki a csapat, az ellenfél ellenben távol van régebbi jó formájától.

A találkozó egy hazai nagy helyzettel indult, ami után fokozatosan a mieink kerültek fölénybe és irányították a játékot. Mindez gólokban is megmutatkozott, melyekből egy esett az első félidőben: a jobb oldalon Illés iramodott el, beadását Pap fejelte a hálóba – 0-1.

A helyzet nem változott a második félidőben sem, amikor sikerült növelni is az előnyt: előbb a Gego lerántásáért megítélt büntetőt Iova értékesítette – 0-2, majd a 65. percben a végeredmény is kialakult, amikor Mandrila mintegy 20 méterről ballal bombázott a felső léc alá – 0-3. A különbség nagyobb is lehetett volna, Gego, Dumiter és Bacsó előtt adódott még ígéretes lehetőség.

Az Unirea a következő összeállításban szerepelt: Gábor – Foris, Moisi, Iova (80.p. Fórián), Crisan, Mandrila, Daroci, Tóth, Illés (70.p. Dumiter), Pap (77.p. Bacsó), Gego.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Az ifjúsági csapatok találkozóját is az Unirea nyerte 3-1 arányban.

Bár több gólt is szerezhettünk volna Borson, ne legyünk elégedetlenek, mondta a találkozó után ifj. Fele Sándor edző, aki szerint “a szezon meccse” vár az Unireára a 13. fordulóban, amikor a jelenleg második helyezett Belényesi Bihorul érkezik a Praszler stadionba. Nem lesz könnyű, de nagyon készülnek és természetesen a győzelem a cél, bizakodott az edző.

Keresés