Három pont játék nélkül, a Bihar FC II. hiányában

Három pont játék nélkül, a Bihar FC II. hiányában
2015. May 4.
A Bihar FC II. nem jelent meg vasárnap a Praszler stadionban, így játék nélkül szerzett három pontot az Unirea.
/vlm/Image/Show/84/
Egymás közti edzőmeccsen játszottak a sárgák a fehérek ellen
A két csapat őszi találkozóján a megyeszékhelyi együttes 6-0-ás vereséget mért csapatunkra, így lett volna miért visszavágni, ám a reváns nem jött össze – és a 3 pont elvesztése még a kisebbik gondja a Bihar FC II.-nek. Mint ismeretes, a váradi klub már hosszú idő óta anyagi gondokkal küzd, az elmúlt héten az is kérdéses volt, hogy a második ligában érdekelt gárdájuk el tud-e utazni esedékes meccsére. Ők utaztak, ám a megyei első osztályban szereplő csapat nem érkezett meg a Praszler stadionba, ahol előbb az ifjúságiak, majd a felnőttek esetében fújták le a bírók a kötelező várakozási idő letelte után a meccset ellenfél hiányában, a hazaiak így játék nélkül kaptak 3 pontot. (Információnk szerint kedden várható bírósági döntés a Bihar FC klub jövőjét illetően, ami kedvezőtlen esetben a patinás klub felszámolását jelentené, ami egyaránt érintené a felnőtt és számos gyerek-csapatot…)
Szombat délután, kihasználva az alkalmat, Csűri Sándor az ifjúságiaknak, ifj.Fele Sándor pedig a felnőtt csapatnak rendelt el egymás közötti edzőmeccset.
Az újabb három pont birtokában – mivel a tabellán előttünk állt Borsi Viitorul kikapott Margittán – előre léptünk a 9. helyre. A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A következő fordulóban, vasárnap, az Unirea a Szentandrási Crisul vendége lesz.