Három pont Kardón Szentmártontól

Három pont Kardón Szentmártontól
2016. October 11.
Kardón játszva a Szentmártoni CSC-t győzte le vasárnap az Unirea.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulójában a Margittai Viitorul helyét elfoglaló Szentmártoni CSC-hez látogatott az Unirea és zsinórban negyedik győzelmét könyvelhette el.

A szentmártoni gárda a községhez tartozó Kardón fogadja ellenfeleit, ahol a szabályok keretén belüli viszonylag kicsi méretű és göröngyös pálya várta a játékosokat. Ifj.Fele Sándor edzőtől megtudtuk: arra számítottak, hogy a hazaiak felívelésekre fogják alapozni játékokat és ez be is igazolódott, így sikerült saját, ellentámadásokra épülő taktikájukkal uralniuk a meccset. Ennek eredményeként már az első félidőben is több helyzetünk alakult ki, de akkor még például Gego és Foris nem birkózott meg a gólszerzés feladatával. A második félidőben aztán már ez is összejött. Először az 51. percben, amikor egy szemrevaló akció során Foris egy keresztlabdával indította Crisant, aki középre passzolt, az érkező Pap pedig kapásból, védhetetlenül lőtt a felső léc alá – 0-1. A továbbiakban is sorjáztak a helyzetek, Sándor és Gego került helyzetbe, utóbbinak a gól is összejött a 84. percben, amikor Sándor beadását fejelte a hálóba – 0-2. Az ellenfél valójában nem veszélyeztette a három pont megszerzését, ifj.Fele Sándor pedig dicsérőleg szólt csapatáról, kiemelve, hogy tartották magukat a megbeszélt taktikához.

Az Unirea összeállítása: Gábor – Horváth, Moisi, Iova, Crisan, Daroci, Tóth, Bacsó (30.p. Sándor), Foris, Pap (90.p. Fórián), Gego.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Az ifjúsági csapatok 3-3-as döntetlenre végeztek.

A következő fordulóban az Élesdi Crisul látogat a Praszler stadionba, az újabb három pontot ígérő találkozó szombaton 15 órakor kezdődik.