Három pont Keményfokról

Három pont Keményfokról
2014. September 8.
A negyedik ligás labdarúgó bajnokságban az Unirea 1-0-ás félidő után 3-1-es győzelmet aratott Keményfokon (Avram Iancu) vasárnap délután.
/vlm/Image/Show/84/

Az negyedik ligás focibajnokság harmadik fordulójában az Unirea Keményfokra (Avram Iancu) látogatott, ahol “hagyományosan” nehéz meccseket vív a helyi Victoria ellen. Ez nem feltétlen a pályán zajló eseményekre vonatkozik, inkább a nézőtérről érkező “verbális inzultusokra”… Most sem volt másként, de a fiúk jól kezelték a helyzetet, és a legcélszerűbb módon reagáltak: gólokkal.
A találkozó hazai rohamokkal kezdődött, de ezek átvészelése – az első 10 perc – után az Unirea átvette a kezdeményezést, de ekkor még kimaradt két – három nagyobb helyzet. A gól a legjobbkor, a félidő végén érkezett: Fele kapu elé ívelt szabadrúgását Lakatos fejelte a hálóba – 0 – 1.
A második játékérész újfent hazai fölénnyel indult, majd újra mi vettük át a kezdeményezést. A 70. percben tovább nőtt előnyünk: Dumiter átadását Sándor vágta kapásból a kapuba – 0 – 2. Ezt követően a hazaiak “találtak” egy gólt – 1 – 2 -, de egyenlítésről szó sem volt, sőt, a 87. percben Kiss labdát szerzett a félpályán, majd “lyukra futtatta” Illést, aki eredményesen fejezte be az akciót – 1 – 3.
Szabó Zoltán edző a következő csapatot szerepeltette: Szász – Kerezsi, Lakatos, Létai (58.p. Sándor), Horváth, Fele (90.p. Solti), Gyula, Illés, Crisan, Keresztúri (70.p. Kiss), Dumiter (88.p. Vadkerti).
Az ifjúsági csapat is sikerrel járt, 4-2-es győzelemmel szerezte meg a három pontot.
A forduló további eredményei, és a tabella ide kattintva nézhető meg.
A következő fordulóban a Margittai Viitorul látogat a Praszler stadionba, a találkozó szombaton 16 órakor kezdődik.

Keresés