Három pont Margittáról

Három pont Margittáról
2015. March 30.
Az Unirea visszavágott az őszi, hazai pályán elszenvedett vereségért és szombaton Margittán 3-1-re legyőzte a Viitorult. A következő meccset előrehozott időpontban, csütörtök délután játsszák.
(Archiv fotó)

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában az Unirea ahhoz a Margittai Viitorulhoz látogatott, melytől az ősszel hazai pályán, az utolsó utáni pillanatban kapott góllal 2-1 arányú vereséget szenvedett.
Ifj.Fele Sándor azzal az utasítással küldte pályára tanítványait, hogy agresszívan, ambiciózusan, elveszett labdát nem ismerve játsszanak és akkor nyerhető a meccs. Mindezt fegyelmezetten betartva sikerült is elérni a célt, hiszen 1-0-ás félidő után 3-1-re nyertük a találkozót, úgy, hogy a helyiek két tizenegyest is kaptak, melyekből a másodikat sikerült második szándékból értékesíteniük. Mi egyszer jutottunk büntetőhöz, amit Dumiter váltott gólra, továbbá ugyanő volt eredményes még egyszer, harmadik gólunkat (mely sorban az első volt) Lakatos szerezte. Mindkét csapat előtt adódtak még lehetőségek, de az Unirea megérdemelten hozta el a három pontot ellenfelétől.
Az Unirea összeállítása: Perényi – Csiri (60.p. Fórián), Péter, Lakatos (46.p. Borzási), Crişan R., Fele Sz. (85.p. Gyula), Létai, Illés (89.p. Sándor), Vadkerti, Gábor, Dumiter.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
Az ifjúsági csapatok összecsapását a hazaiak nyerték 3-0-ra.
A következő fordulóban az Unirea a Nagyváradi Luceafărult fogadja (melytől ősszel 4-0-ás vereséget szenvedett), a találkozót a húsvéti ünnepekre tekintettel előrehozott időpontban, csütörtökön 17 órától játsszák.