Három pont, mint egy falat kenyér

Három pont, mint egy falat kenyér
2018. May 29.
Annyira kellett a Belényesben elért győzelem... Hasonlóan kellene szerdán a Gyapjúi Dacia ellen is.
/vlm/Image/Show/84/
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 28. fordulójában az Unirea ahhoz a Belényesi Bihorulhoz látogatott, mely jóval felettünk van a táblázaton, s mely ősszel 1-0-ra nyert a Praszler stadionban. Most azonban nem volt értelme a papírforma latolgatásának, hiszen egyértelmű volt: ha nem szerezzük meg a 3 pontot… – ne is gondoljuk tovább.
Számunkra jól kezdődött a találkozó, még 10 perc sem telt el, amikor Crisan szögletből kapu elé kanyarított labdáját Lakatos fejelte a hálóba – 0-1. Az első félidőről sokkal többet nem is lehet mondani, mert bár a hazaik birtokolták többet a labdát, egyik kapu előtt sem alakultak ki helyzetek.
A második félidő elején esett újabb gól, a hazaiak egyenlítettek – 1-1, ami “felrázta” a mieinket: a 68. percben egy Gego – Lakatos kényszerítőzés végén utóbbi megszerezte második gólját – 1-2, majd a 80. percben a Sándor buktatásáért megítélt jogos büntetőt Foris értékesítette – 1-3. Ezzel ki is alakult a BL-döntő napján az azzal megegyező eredmény, melyet a következő összeállítású csapat harcolt ki: Gábor G. – Crisan, Hossu, Foris, Jude, Solymosán (65. p. Daroczi), Tóth, Lakatos, Sándor, Gábor J. (71. p. Balajti), Gego.
Szerdán a Gyapjúi Dacia elleni elmaradt itthoni találkozót pótoljuk, a felnőtt csapat meccse 18 órától kezdődik.
További két találkozó van még a bajnokságból, szombaton Mácsapusztára látogatunk, egy hétre rá a borsi csapat érkezik hozzánk.

Keresés