Három pont Révről

Három pont Révről
2013. September 23.
Már a szünet előtt kialakult a végeredmény felnőtt focicsapatunk révi vendégszereplésén: Rév - Unirea 1 - 2.
/vlm/Image/Show/84/

A labdarúgó V.-Liga első csoportjának ötödik fordulójában az Unirea Révre látogatott, és elérte a fő célt: megszerezte a három pontot.
Szabó Zoltán együttese a következő összeállításban szerepelt: Ármós – Horváth (65.p. Klein), Nagy Zs., Lakatos, Csiri, Fele Sz., Létai, Gábor (86.p. Kerezsi), Illés, Keresztúri (77.p. Solti), Bencic (65.p. Sándor Kr.).
Már a találkozó leső perceiben ordító helyzetet sikerült kihagynunk, amit még aztán számtalan követett a találkozó egésze folyamán. A végeredmény gyakorlatilag a 35. percben kialakult. Korábban egy szögletnél Lakatos fejelt a hálóba (0-1), de három perc múlva jött az egyenlítés (1-1), és a félóra vége után pár perccel Keresztúri passzolta a hálóba a labdát, miután az Bencic lövését követően elé pattant a kapusról.
Nem játszottunk jól, sok volt a pontatlan átadás, arról nem is beszélve, hogy sok ziccer maradt kihasználatlanul újra, hiszen a meccs kimenetele már jóval a lefújás előtt simán eldőlhetett volna – értékelt a találkozó után Szabó Zoltán, aki szerint azonban a legfontosabb célt sikerült elérni, és megszerezte csapata a 3 pontot.
A következő fordulóban az Unirea a Berettyószéplaki Voinţa együttesét fogadja, a találkozó szombaton 16 órakor kezdődik a Praszler stadionban.

Keresés