Három pont Tatarosról

Három pont Tatarosról
2014. May 23.
A labdarúgó V.-Liga első csoportjának 20. fordulójában Tatarosi Săgeata - Unirea 1 - 2 (0 - 2).
/vlm/Image/Show/84/

A megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában, az elmúlt hét végéről csütörtökre halasztott találkozón az Unirea a Tatarosi (Brusturi) Săgeata csapatához látogatott. Az őszi találkozót az Unirea hazai pályán 3 – 0-ra nyerte, és most sem lehetett más a cél, mint a győzelem. A Telegd és Margitta közötti úton lévő faluban a vártál jobb körülmények fogadták a csapatokat, a közönség soraiban pedig ott voltak a rivális listavezető Almaszeg-Papfalvai Minerul, és a harmadik helyezett Alsólugasi Sporting vezetői is, akik azonban a mieink 2-0-ás vezetésénél el is távoztak, látva, nem az ő reményeik szerint alakulnak a dolgok. Ugyanis már az első percben vezetéshez jutottunk, amikor Illés volt eredményes, a 22. percben pedig Fele Sz. duplázta meg szabadrúgásból az előnyt. Az első félidőben jól játszott a csapat, több helyeztünk is volt, a második játékrészben már inkább az eredmény tartása volt a cél. Igaz, a 75. percben egy, a védőkön irány változtató lövés utat talált a hálóba, és a 82. percben a kapufát is eltalálták a sportszerűen játszó hazaiak, de végül a három pontot sikerült begyűjteni.

Szabó Zoltán edző a következő összeállításban szerepeltette csapatát: Szász – Horváth, Lakatos, Kerezsi, Csiri, Fele Sz., Gábor (28.p. Vadkerti), Illés (55.p. Kiss), Létai, Sándor, Keresztúri (72.p. Solti).

A 21. forduló meccseit szombaton 11 órától játsszák, a szövetség indoklása szerint tekintettel a vasárnapi EP-választásokra. Így az Unirea 48 órán belül másodjára fog pályára lépni, utolsó hazai találkozóján a már említett, harmadik helyezett Alsólugasi Sporting lesz az ellenfél (a jobbik alsólugasi csapat pontot vagy pontokat érő vendégjátékát bizonyára méltányolná a Almaszeg-Papfalvi Minerul…).

A két csapat őszi találkozóját a mieink nyerték 2-1-re.

Keresés