Hat csapatos focitornát tartottak

Hat csapatos focitornát tartottak
2013. January 27.
Az Unirea és a Nyíradonyi VVT együttműködésének keretében, illetve a nagykárolyiak közreműködésével hat csapat részvételével zajlott kispályás focitorna szombaton a sportteremben.
/vlm/Image/Show/84/
Nyíradonyi, nagykárolyi és érmihályfalvai focisták vetélkedtek
Az egy héttel korábbi látogatást viszonozták a nyíradonyi fiatal labdarúgók, amikor két csapatot alkotva részt vettek az Unirea szervezésében sorra került tornán. Ám amíg a korábbi versengésben 2 érmihályfalvi és 2 nyíradonyi csapat vett részt a gárdák kettéosztásával, addig a mostani vendéglátók – korábbi jó kapcsolatuk folytatásaként – Nagykárolyból is hívtak sportolókat, akik ugyancsak 2 csapatra valóan érkeztek. Így alakult ki a hat csapatos mezőny, két csoportra osztva. A sportteremben 11 órakor harsant fel az első sípszó és délutánig meg sem állt a labda. A csoportok második helyezettjeiként Nagykároly A és Nagykároly B mérkőzött a 3. helyért, előbbiek 5-2 arányban nyertek. A döntőben Nyíradony A – Érmihályfalva B 3-2. A legjobb kapusnak a nagykárolyi Botan Rault választották, a gólkirályi címet 8 találattal a helyi Serban Gabriel érdemelte ki. Az együttműködés újabb állomásaként az érmihályfalvai labdarúgók – 2000-es korosztály – jövő vasárnap, február 3.-án vesznek részt egy nyíradonyi futsal-tornán.
Kapcsolódó hír, hogy nem a gyerekeknek szóló együttműködési program keretében természetesen, de annak mintegy eredményeként a felnőtt labdarúgó csapatok között is terveznek egy baráti kapcsolatot kiépíteni, ami február elején ér el első állomásához, egy barátságos Érmihályfalva-Nyíradony meccs formájában.
Az Unirea tavaszi szezonra készülő IV.-Ligás csapata a tervek szerint szombaton játssza első felkészülési találkozóját Nagyváradon (vagy Biharpüspökiben), a Partium SK ellen.