Hazai vereséget jelentő gól a 93. percben…

Hazai vereséget jelentő gól a 93. percben…
2014. September 15.
Újra a helyzetkihasználás, pontosabban a helyzetek kihasználásának elmaradása lett az Unirea veszte.
/vlm/Image/Show/84/

A negyedik ligás labdarúgó bajnokság negyedik fordulója előtt a játékosok és a szurkolók is joggal remélték, sikerül megszerezni a három pontot a Praszler stadionban a Margittai Viitorul ellenében. Az elvárást támasztotta alá, hogy akár már a 15. másodpercben megszerezhettük volna a vezetést, amikor Dumiter hagyott ki tutinak látszó helyzetet. Az első félidőd kapkodó játék jellemezte, amikor mindkét oldalon adódtak lehetőségek, melyek sorra kimaradtak. A második játékrész 63. percében a vendégek szereztek vezetést, amikor egyik játékosuk jó helyzetfelismeréssel mintegy 40 méterről küldte kapura a labdát, mely a kint álló Szász felett a hálóban landolt – 0 – 1. A hátrány mintha megfontoltabb játékra késztette volna a hazaiakat, ez gólban is testet öltött: a 71. percben Crișan jól szöktette Dumitert, aki kiegyenlített – 1 – 1. További helyzeteink maradtak kihasználatlanul, még a hosszabbításban is, és amikor már elkönyvelte mindkét fél a döntetlent, jött a hidegzuhany: a 93. percben az elmúlt szezon elején még a mi sorainkat erősítő Bencic volt eredményes… – 1 – 2.

Akár győzelemre, de döntetlenre mindenképpen méltóan játszott a csapat, ám a helyzetkihasználás és a nagyobb tapasztalat diadalmaskodott, értékelt a mérkőzés után Szabó Zoltán edző, aki a következő gárdát szerepeltette: Szász – Kerezsi, Lakatos, Létai, Horváth, Crișan, Gyula (80.p. Kiss), Fele Sz., Illés (58.p. Sándor), Keresztúri (71.p. Vadkerti), Dumiter.
Az ifjúságiak találkozóját az Unirea nyerte 3 – 0-ra.
Az Unirea a következő fordulóban a Nagyváradi Luceafărul vendége lesz. A negyedik forduló további eredményei, és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Keresés