Házkutatás a rendőrségen

Házkutatás a rendőrségen
2017. May 18.
Nem az érmihályfalvi városi rendőrségnél, hanem a környező települések azzal egy területen található rendőrségi központjánál nyomoz a DNA.
/vlm/Image/Show/84/
Az épület hátsó részében található rendőrségi központ érdekelte a DNA-t

A Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) nagyváradi nyomozói csütörtök reggel az érmihályfalvi rendőrségnél kezdték a napot: házkutatást tartottak, a kutakodás oka pedig korrupció és “funkcióval össze nem egyeztethető kereskedelmi tevékenység” gyanúja.

Csütörtök délelőtti sajtóinformáció szerint még nem lehet tudni, kik is pontosan a célkeresztbe került személyek és milyen konkrét ügyekről van szó, az azonban sejthető, hogy viszonylag friss, 2016-ban és 2017-ben történt esetek érdeklik a nyomozókat.

Délelőtt a helyszínen járva megtudtuk: nem az érmihályfalvi városi rendőrségről van szó, hanem a környező települések azzal egy területen található rendőrségi központjáról. Névtelenséget kérő informátorunk szerint a DNA nyomozói a központ bejáratait lepecsételték, ottjártunkkor senki nem tartózkodott az illető épületrésznél, a nyomozók vélhetően az őket érdeklő személyeknél folytatták a házkutatást.

(erdon.ro)

Keresés