Hoztuk a kötelezőt Vaskohból

Hoztuk a kötelezőt Vaskohból
2018. May 7.
A vasárnap kora este lezajlott meccsen az Unirea megszerezte a három pontot. Hét közben kupa-forduló lesz, a hét végén érmelléki rangadó.
/vlm/Image/Show/84/

Az első osztályú megyei labdarúgó bajnokság 24. fordulójában kötelezőnek mondható elvárás volt az Unirea felé, hogy hozza el a három pontot a Vaskohi Biharea otthonából. Nem csak azért, mert a jelen bajnokság eddigi legnagyobb gólarányú győzelmét értük el velük szemben ősszel, hanem mert a tabella utolsó helyezettjéről beszélünk, akik eddig csupán 8 pontot szereztek.

Nem volt látványosnak nevezhető a két csapat összecsapása, inkább a küzdelem dominált, mindketten a pontszerzésre törekedtek, ám az első félidő gyengébbnek nevezhető játéka egyik oldalon sem eredményezett gólt. A második félidőben már az Unirea volt fölényben, ám a gólszerzéshez pályára kellett küldeni a sérüléséből még nem teljesen felépült Gegot, aki be is váltotta a reményeket: előbb egy szöglet után fejelt a hálóba, majd egy akciógólt is rúgott – 0-2. A hazaiak az utolsó utáni, 90+3. percben, egy vitatható tizenegyesből szépítettek – 1-2.

A Muzsnay Zsolt – ifj. Fele Sándor edzőpáros csapata: Kis – Tankó (30. p. Solymosán), Jude, Foris, Balajti, Crisan, Daroczi, Lakatos, Hossu, Sándor (60. p. Gego), Gábor (90. p. Iuhas).

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Szerdán a Román Kupa megyei szakaszának 5. fordulóját bonyolítják le, az Unirea a Szentmártoni CSC vendége lesz (a meccset Szentjánoson játsszák); a másik elődöntőben Gyapjúi Dacia – Belényesi Bihorul.

A bajnokság 25. fordulójában, szombaton a Székelyhídi SK érkezik a Praszler stadionba. Az őszi érmelléki rangadót emlékezetes találkozón a mieink nyerték 4 – 3-ra.

Keresés