Húsvéti rajz és tojásfestő verseny

Húsvéti rajz és tojásfestő verseny
2017. April 24.
A diákok kreativitására alapozták a líceumban tartott versenyt.
/vlm/Image/Show/84/

Immár második alkalommal rendeztük meg iskolánkban a húsvéti tojásfestő- és díszítő versenyt. Olyan diákok jelentkezését vártuk, akik szeretnék ápolni hagyományainkat és késztetést éreztek arra, hogy megmérettessék tojásfestő- és díszítő kreativitásukat.
A diákjaink szép számmal jelentkeztek egy otthonról hozott nyers tojással, amit a helyszínen főztek, festettek, díszítettek. A zsűri tagjai nehezen tudták kiválasztani a legszebb három tojást, hisz megannyi csodás alkotás született. Az első helyezett Rencsik Alexandra, a XI. A. osztály tanulója, a második Polszki Krisztina, II. Kereskedelem osztály tanulója, a harmadik helyezett Kovács Krisztina, I. Felszolgáló osztály tanulója lett.
Ebből az alkalomból egy rajzkiállítást is szerveztünk, ami az iskolánk folyosóján tekinthető meg: a Zelk Zoltán Általános Iskola és az Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasági Főgimnázium tanulóinak tavaszi és húsvéti képei láthatóak.
A főszervezők Zeffer Tímea igazgatónő, Pap Tímea tanárnő, Dienes Ilona tanárnő, Gergely Tamás tanár, köszönik Baliga Andreának, a Zelk Zoltán Általános Iskola református vallás tanárnőjének a közreműködést, minden diák részvételét és aktív hozzájárulását.

Dienes Ilona tanárnő