Húsvéti vidámság Érmihályfalván

Húsvéti vidámság Érmihályfalván
2024. March 28.
tojaskeresoB

A tavasz beköszöntével, az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet örömmel jelenti be a Húsvéti Vidámság programját melynek az Andrássy Ernő városi park ad otthont március 30-án, 10 órai kezdettel.

Az esemény fő attrakciója a húsvéti tojáskeresés lesz, ahol a gyermekek és a felnőttek egyaránt kalandra indulhatnak a rejtélyes tojások nyomában. A résztvevőknek érdemes lesz készülniük egy kosárral a tojások gyűjtéséhez. A vidámságot fokozni fogják a különféle kézműves tevékenységek, ahol mindenki alkothat saját húsvéti dekorációkat, valamint a kisállat simogatás is, ahol az állatbarátok örömüket lelhetik a bolyhos és puha kedvencekkel való játékban. A mozgás és a zene szerelmesei sem maradnak ki: a Zumba óra során mindenki kedvére táncolhat és mozoghat a vidám ritmusokra. Ne felejtsék otthon hagyni a jókedvet és a nevetést, és csatlakozzanak hozzánk egy felejthetetlen húsvéti ünnephez az Andrássy Ernő városi parkban!

Időpont: Március 30., 10:00 óra

Helyszín: Érmihályfalvi Andrássy Ernő városi park

Csatlakozzon hozzánk és ünnepeljük együtt a húsvéti időszakot!

Az eseményt az Érmihályfalva város Polgármesteri Hivatala és a helyi RMDSZ szervezet támogatja, így garantált a sikeres és felejthetetlen ünnep.

Keresés