Húsz napon belül ismét találkoznak

Húsz napon belül ismét találkoznak
2016. March 23.
A megyei szövetség elismerte: hibáztak, a meccset az ő költségükön újra műsorra tűzik.
Szombaton a vaskohsziklásiaktól (lilában) vehetjük vissza három pontunkat

Vasárnap elmaradt a Keményfoki Viktória – Érmihályfalvi Unirea focimeccs, mivel a szövetség a hazaiak szabályos kérést jóváhagyva megváltoztatta a kezdési időpontot (részletek itt).

Az Unirea vezetősége már hétfőn reggel jelezte az illetékeseknek, hogy ez így nincsen rendjén, aminek következtében a szövetség fegyelmi bizottságának kedden délután tartott gyűlésén napirendre is került a téma. Fele Attila, az Unirea elnöke az ülés után elmondta: olyan döntést hoztak, amiben a klub számára legfontosabbat megállapították, nevezetesen azt, hogy nem az Unirea, hanem a szövetség hibázott, amikor nem értesítette őket a megváltoztatott időpontról. A meccset 20 napon belül kell lejátszani, a pontos időpontot később tűzik ki az arra hivatottak. Az újabb utazás költségeit a szövetség állja.

A 19. fordulóban újabb utazás vár az Unireára: szombaton a Vaskohsziklási CSO vendégeként lépnek pályára, az ifi 11, a felnőttek 13 órától. Lesz miért törlesztenünk, az ősszel hazai pályán (némileg önmagunknak is köszönhetően) 2-1-re kikaptunk szombati ellenfelünktől.

Keresés