Idegenbeli döntetlen az első edzőmeccsen

Idegenbeli döntetlen az első edzőmeccsen
2014. February 2.
Borson játszotta első felkészülési mérkőzését az Unirea, és 1-0-ás hazai vezetéssel zárul első félidő után 1-1 lett a végeredmény.
/vlm/Image/Show/84/
Következő edzőmeccs: "visszavágó" Borssal szombaton délben

A tavaszi szezonra készülve szombaton délben Borson játszotta első felkészülési mérkőzését az Unirea. A megyei első osztályban szereplő vendéglátók már az 5. percben megszerezték a vezetést, a továbbiakban mindkét kapu előtt alakultak ki helyzetek, de több gól már nem esett az első félidőben.
A második játékrészben már az Unirea játszott fölényben, ez meg is hozta az egyenlítést. Szabó Zoltán edző a találkozó után kérdésünkre elmondta, hogy a meccs összképe alapján igazságos döntetlen született, a maga részéről minden rendelkezésre álló játékosnak bizonyítási lehetőséget adott, és az összecsapás egy jó, hasznos edzőmeccs volt.
Gólunkat Lakatos szerezte, aki Fele Sz. oldalról beívelt szabadrúgása után fejelte a labdát a borisak kapujának rövid sarkába.
Az Unirea a következő összeállításban kezdett: Ármós – Horváth, Lakatos, Létai, Csiri, Fele Sz., Fele S., Sándor, Vadkerti, Gábor Keresztúri.
A második félidőben pályára lépett: Szász – Kis, Solti, Kerezsi, Nagy Á., Tatai.
A további felkészülési meccsek menetrendje:
– Február 8, 12 óra: Unirea – Bors
– Február 12, 16 óra: Unirea – Margitta
– Február 15, 11 óra: Margitta – Unirea
– Február 19, 18 óra: Balmazújváros – Unirea
– Február 21, 16 óra: Unirea – Szatmári Olimpia
– Február 26, 16 óra: Unirea – Partium FC.

Keresés