Idegenben jobban megy?

Idegenben jobban megy?
2017. May 8.
Már az első percekben vezetést szerzett az Unirea Élesden, amit sikerült megőrizni. Hétközi forduló jön.
Az ősszel hazai pályán is 1-0-ra nyertünk

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában az Unirea az Élesdi Crişulhoz látogatott. Hogy az előjelek és a papírforma mit ígért, arra ne is hivatkozzunk, hiszen az utóbbi időben beigazolódott, hogy az mit sem ér. Ami sokkal fontosabb, hogy már a 4. percben megszereztük a vezetést: Gábor J. a középpályán labdát szerzett, Gegóhoz passzolt, aki a kapu elé továbbított Lakatoshoz, ő egy az egyben a kapussal nem hibázott – 1-0. A meccs folyamán voltak még helyzeteink, amikor Gego vagy Sándor révén bebiztosíthattuk volna győzelmünket, igaz, a második félidőben Gábor G. két védésére is szükség volt, hogy a hazaiak ne egyenlítsenek… Ifj.Fele Sándor edző a találkozó után úgy vélte, hogy összességében megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Az Unirea összeállítása: Gábor G. – Hossu, Iova, Foriş, Crişan, Gábor J. (89.p. Krizsán), Tóth, Mândrila (20.p. Béres), Sándor, Gego, Lakatos.

A találkozó további eredményei és a tabella állása ide kattintva tekinthető meg.

Az ifjúsági csapatok meccsét a hazaiak 3-2-re nyerték.

Hétközi forduló következik: szerdán 18 órától a Szentandrási Crişul látogat a Praszler stadionba. A hét végén a Gurányi Padişul visszalépése miatt csapatunk szabadnapos lesz, majd a jövő héten – tekintettel a XXV. Nyíló Akác Napokra – csütörtökön kerül sor a Borsi Viitorul elleni hazai találkozóra.

Keresés