Ideiglenes igazgatót választottak

Ideiglenes igazgatót választottak
2012. July 11.
Első rendes havi gyűlését tartotta Érmihályfalva új Helyi Tanács szerda délelőtt, melyen mintegy másfél tucat ügyet vitattak meg. Ezek egyike volt az Egészségügyi-Szociális Központ ideiglenes igazgatójának kinevezése.
Ideiglenes igazgatót választottak

Valójában most tanuljuk együtt a munka menetét, így senki ne habozzon, ha bármilyen kérdése van – intézett biztató szavakat a testülethez Nyakó József polgármester, amikor első gyűlését tartotta Érmihályfalva új Helyi Tanácsa. Kiss Imre tanácsos ülésvezetése mellett mintegy másfél tucat ügyről tárgyaltak, ezek egyike volt az Egészségügyi-Szociális Központ ideiglenes igazgatójának kinevezése, illetve a funkcióra szóló versenyvizsga megszervezése.

A témát az tette indokolttá, hogy a korábbi igazgató – Karsai Attila – alpolgármesteri tisztséget tölt be. A bizottsági javaslatot, miszerint az intézmény vezetését az átmeneti időszakban Pap Laura Márta töltse be, a tanácsosok egyhangúan elfogadták. Nevezett az intézményben dolgozik, szociális asszisztens munkakörben. A továbbiakban meg kellett nevezni két tanácsost, akik a testületet fogják képviselni abban a bizottságban, mely az igazgatói funkcióra kiírandó versenyvizsgát fogja lebonyolítani. Három javaslat hagzott el: Czeglédi Júlia, Krizsán Csaba és ifj.Bánházi Miklós. A titkos szavazáson – az iménti felsorolás sorrendjében – 3, 15 és 12 szavazatot kaptak a jelöltek, ennek értelmében utóbbi két tanácsos lesz tagja a bizottságnak.

Keresés