Idén is szervez könyvgyűjtési akciót a Bihar Megyei RMDSZ

Idén is szervez könyvgyűjtési akciót a Bihar Megyei RMDSZ
2012. August 17.
A tavalyi sikerre való tekintettel idén újraindítja könyvgyűjtési akcióját a Bihar Megyei RMDSZ, annak érdekében, hogy a szórvány települések könyvtárait tovább tudja fejleszteni. A felajánlásokat a szervezet helyi irodájába is el lehet juttatni.
/vlm/Image/Show/84/
Könyvadományokat várnak (Illusztráció)

Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének felhívása:

“A szórványban élő bihari magyarságnak is meg kell adni a lehetőséget, hogy anyanyelvén olvashasson szaklapokat, folyóiratokat, szépirodalmat. A tavalyi akció során több mint hét ezer könyv gyűlt össze, melyek eljutottak a szórványban élő magyar emberekhez, Mezőtelegdre, Örvéndre, Mezőbikácsra, Révre, Köröstárkányba, Pósalakára, Kövesegyházára, Belényesújlakra és Oláhszentmiklósra, ezzel gazdagítva könyvtáraikat.

A tavalyi sikerre való tekintettel idén újraindítja könyvgyűjtési akcióját a Bihar Megyei RMDSZ, annak érdekében hogy a sikeres programot folytatni tudja és a szórvány települések könyvtárait tovább tudja fejleszteni.

Akiknek vannak otthon olyan könyveik, amiket elajándékoznának ezen települések könyvtáranyagának bővítésére, kérjük, támogassák a kezdeményezést.

Felajánlásaikat leadhatják az RMDSZ megyei székházában, Nagyváradon a Fekete Sas-palotában, vagy vidéken Nagyszalontán, Székelyhídon, Margittán, Érmihályfalván és Élesden az RMDSZ-irodákban.

Bővebb információkért tárcsázhatják a 0259/432-884-es telefonszámot, vagy írhatnak a biharmegye@rmdsz.ro e-mail-címre.”

Az RMDSZ érmihályfalvi irodájának nyitvatartása:

-hétfő:………..15 – 19 óra

-kedd: …………9 -13 óra

-szerda: ……..15 – 19 óra

-csütörtök: ……9 – 13 óra

-péntek: ……….9 – 13 óra.

Keresés