Ingyenesen lehetett részt venni szemvizsgálaton

Ingyenesen lehetett részt venni szemvizsgálaton
2012. September 9.
Nem csak csütörtökön és pénteken, de szombaton is ingyenes szemvizsgálatra várták az érdeklődőket az Egészségügyi Központban.
/vlm/Image/Show/84/
Három napon volt ingyenes szemvizsgálat

Ahogyan azt meghirdettük, a bukaresti Optica Milano cég optikusai ingyenes szemvizsgálatra várták az érdeklődőket csütörtökön és pénteken az Egészségügyi Központban, az egyik földszinti rendelőben. Aztán, ahogyan az utcákon járt hangosbemondós kocsi hirdette, az akciót meghosszabbították szombatra is.

A helyszínen megtudtuk, hogy naponta 15 – 20 érdeklődő kopogott be a vizsgálatra, és közülök 8 – 10 kapott is küldőcédulát szemorvoshoz, ami azt jelenti, olyan látási problémája van, amivel már nem elég optikushoz fordulni, szakorvosi ellátást, viszgálatot igényel.

Olyanok is akadtak, akiknek kisebb korrekcióra volt csupán szükségük, ők helyben rendeltek is szemüveget.

Arra is volt példa, hogy valaki arra az elhatározásra jutott, hogy ő majd a piacokon kapható szemüvegek közül fog választani magának, saját maga ott helyben eldöntve, mire is van szüksége. “Természetesen mindenkinek saját joga eldönteni, hogy számára mi a jó, de a lehető legrosszabb döntés szakember tanácsát nem kérve piacon vásárolni a ‘kilós’ szemüvegek közül” – mondta a vizsgálatot végző optikus.

Keresés