Interneten is lehet szavazni a kedvenc színészre

Interneten is lehet szavazni a kedvenc színészre
2013. June 3.
A nagyváradi Szigligeti Színház a most záruló évadban is díjazza művészeit. A bérletesek megkérdezése és az online szavazás után a legjobbnak ítélt színművész kapja a közönségdíjat. A színház közönségszolgálatának közleménye.
/vlm/Image/Show/84/
Nézőtér (fotó: Rencz Csaba)

A nagyváradi Szigligeti Színház a most záruló évadban is díjazza művészeit. A bérletesek megkérdezése és az online szavazás után a legjobbnak ítélt színművész kapja a közönségdíjat.

A színház közönségszolgálatának közleménye:

A Szigligeti Színház a most záruló évadban is díjazza művészeit. A június 6-9. között sorra kerülő évadzáró előadás-sorozat végén, a My Fair Lady című előadás után kerül sor Nívódíjak az Életműdíj és a Közönségdíj átadására. Ez utóbbit a bérletesek megkérdezése és az online szavazás után a legjobbnak ítélt színművész kapja, illetve idén a legjobb előadásra is lehet szavazni. A www.szigligeti.ro honlapon elérhető szavazólapon megtalálható a 2012-2013-as évadban bemutatott előadások listája és a színművészek nevei betűrendben. Jelölje meg az ön által legjobbnak tartott előadást, illetve színművészt, és – e-mail címe és az ellenőrzőkód megadásával – küldje el szavazatát a Szavazok gombra kattintva. Online szavazásra június 9-éig van lehetőség.

Keresés