Iskola hangja, harmadik alkalommal

Iskola hangja, harmadik alkalommal
2016. May 17.
Az elmúlt héten tartották meg az Iskola hangja elnevezésű versenyt a Zelk Zoltán Általános Iskola diákjainak. A fődíjas a Nyíló Akác Napokon is színpadra állhat.
/vlm/Image/Show/84/
A díjazottak, középen a nyertes Kardos Nikolett

Péntek délután tartották meg a kultúrházban a Zelk Zoltán Általános Iskola harmadik, az Iskola hangja elnevezésű versenyét. Erre évről évre mind többen és többen jelentkeznek, az idén 26 diák vett részt rajta.

A produkciókat elbíráló zsűri tagjai voltak az iskola tanárai – Bokor János, Kulcsár Ágnes, Papp Erika (a Pro Scholam Alapítvány elnöke), Varga Róbert – és a tavalyi nyertes Szilágyi Eunika.

A versenyzők többnyire könnyűzenei produkciókat mutattak be, román és magyar nyelven egyaránt, melyekre Darabont Aliz zenetanárnő segítségével készültek fel.

Az idei verseny fődíjasa, aki lehetőséget kap egyben a XXIV. Nyíló Akác Napok színpadán is fellépni, Kardos Nikolett, aki a VII.B osztály tanulója.

További díjazottak:

I. hely: Gal Carla (VII.A.) és Felvinczi Fanny (VII.B.);

II. hely: Darabont Panna (VI.C.);

III. hely: Orosz Enikő (VII.A.).

Különdíjasok: Vass Petra, Muresan Alex, Zih Krisztina, Kecskés Viktória, Pusztai Patrik, Orosz Krisztina, Dersidan David, Canalas Anikó, Burca Henrietta, Gerő Andrea, Gnandt Krisztina.

A díjazást a Kovács ABC és a Pro Scholam Alapítvány támogatta.

Minden fellépőnek gratulálunk!

Keresés