Iskolakóstoló farsangi mulatsággal egybekötve

Iskolakóstoló farsangi mulatsággal egybekötve
2017. March 6.
Február 27.-e eseménydús nap volt a Bonitas Speciális Iskolaközpont érmihályfalvi kirendeltségében: az intézmény megnyitotta kapuit az érdeklődő szülők számára. A kíváncsiskodóknak lehetőségük nyílt betekinteni iskolánk mindennapjaiba - Erdei Zsuzsa gyógypedagógus, tanár beszámolója.
/vlm/Image/Show/84/

Napunkat iskolások és óvodások együtt, közös tornával kezdtük, amit Varga Ildikó gyógytornász vezetett, a csoportos torna nagyon jó hangulatban telt hiszen a mozgásos gyakorlatok ritmusos mondókák kísérték.

Miután bemelegítettünk, mindenki elfoglalta helyét a saját csoportjában és kézműves foglalkozás keretén belül farsangi maszkokat és bohóc-arcokat készítettünk.

Mivel délelőtt mindenki ügyesen végezte dolgát, a délután folyamán a vidámságé, kacagásé volt a főszerep. Úgy gondoltuk, nem csak a hétköznapokba engedünk betekintést az érdeklődőknek, hanem az ünnepi pillanatokat is bemutatjuk, éppen ezért ezen a napon búcsúztattuk el farsangi mulatság keretében a telet.

A farsangi mulatságon meghívott vendégeink is voltak. Első sorban Georgeta Fina önkéntest kell említeni, aki bohócnak öltözve jókedvet hozott nekünk és, hogy igazán farsangi legyen a hangulat, arcfestéssel ajándékozott meg minket, kicsiket és nagyokat egyaránt. Meghívtuk egy kis mulatozásra és farsangi fánk evésre az Egészségügyi-Szociális Központ lakóit és dolgozóit is – ezúton is köszönjük nekik, hogy velünk voltak ezen a délutánon.

Végül, de nem utolsó sorban Oláh Andrea igazgatónő is megtisztelt minket jelenlétével, néhány szóban beszélt iskolánkról a jelenlévőknek. A farsangi mulatságon a fánkevésen és arcfestésen kívül volt még akadályverseny, valamint farsangi jelmezekben való bemutatkozás is, az ügyesebbek vers formájában mutatkoztak be a közönségnek. Az ügyes gyerekek jutalomban is részesültek Babi bohóc jóvoltából, lufiból készült állatfigurákat kaptak ajándékba.

Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult ehhez a különleges naphoz.Az érdeklődők számára továbbra is nyitva áll iskolánk kapuja, valamint információkat lehet kapni a következő telefonszámokon:

  • titkárság (Nagyvárad): 0359178791
  • Kaszoni Mária (gyógypedagógus – Érmihályfalva): 0769-622797.

Erdei Zsuzsa gyógypedagógus, tanár

Keresés