Iskolaszéki delegáltakat választottak

Iskolaszéki delegáltakat választottak
2015. September 30.
A Helyi Tanács szerdán délelőtt tartott szeptemberi gyűlésén megválasztották azokat a tanácsosokat, akik az önkormányzatot képviselik az iskolaszékekben.
/vlm/Image/Show/84/
Az iskolák főépületei

A napirend felvezetésekor elhangzott kérdésre válaszolva Csengeri Csongor tanácsos, a Zelk Zoltán Általános Iskola igazgatója elmondta: tanintézmények vezetőtanácsaiban (tan)évente kell megújítani az önkormányzat képviselőit, mármint lehetséges ugyanazokat a személyeket megnevezni, de újabb mandátummal feljogosítva őket.

Szilágyi Ferenc ismertette az EMNP álláspontját: ők javaslatot sem tesznek, megkímélve “a felesleges köröktől” mindenkit, hiszen az RMDSZ-frakció úgy is leszavazza őket.

A Zelk Zoltán Általános Iskolához Gazsi Zsolt és Chis Ghoerghe, a Mezőgazdasági Főgimnáziumhoz Krizsán Csaba és Belán István, az iskolák tevékenységének minőségét felügyelő bizottságokba Kovács Attila illetve Boros József a delegált.

(Nevezettek töltötték be eddig is a megbízatásokat Boros József kivételével, aki az időközben tanácsosi mandátumáról lemondott Kiss Imrét váltja.)

Keresés