Itthon is kupagyőztes az U13-as csapat

Itthon is kupagyőztes az U13-as csapat
2013. October 26.
Egy hónappal ezelőtt Nyíradonyban, péntek délután már hazai pályán nyerte meg az Unirea korosztályos csapata a Bozsik-program keretében megrendezett U13-as gárdáknak kiírt tornát.
/vlm/Image/Show/84/
Itthon tartotta a kupát a hazai csapat

Egy hónappal ezelőtt a csapatok abban maradtak, hogy október 25-én Érmihályfalván találkoznak ismét, és ezt be is tartották. Ideális labdarúgó idő várta a hat csapatot, a Praszler stadion gyepszőnyegét két pályára osztották, így párhuzamosan két meccs zajlott, 1X25 perces játékidővel. A csapatokat két csoportba osztották, ezek eredményei:
1. pálya – Nyíradony – Nyírábrány 2-1 2. pálya – Érmihályfalva – Vámospércs 6-1
Hajdúsámson – Nyírábrány 1-0 Nyírmártonfalva – Vámospércs 4-1
Hajúsámson – Nyíradony 3-0 Érmihályfalva – Nyírmártonfalva 1-1.
A csoportok győztesei jutottak a döntőbe, a másodikak a kisdöntőbe, a harmadikak játszottak az ötödik helyért.
A helyosztók eredményei:
– 5-6 hely: Nyírábrány – Vámospércs 2-1
– 3-4 hely: Nyíradony – Nyírmártonfalva 6-1.
A döntőbe két győzelemmel Hajdúsámson, illetve egy győzelemmel és egy döntetlennel, jobb gólkülönbséggel Érmihályfalva jutott. Ifj.Fele Sándor tanítványai az első pillanattól mezőnyfölényben játszottak, és meg is szerezték a vezetést. Ez mintha túlságosan is megnyugtatta volna a gyerekeket, teret engedtek az ellenfélnek, mely többször gólhelyzetbe is került. Azonban egy ellentámadásból az Unirea kettőre növelte előnyét, amin már csak szépíteni tudott a hajdúsámsoni csapat – Érmihályfalva-Hajdúsámson 2-1.
Legjobb játékost, legjobb kapust nem választottak, illetve gólkirályt sem jutalmaztak, csupán a győztesnek járt kupa, ami ezúttal itthon maradt.
A csapatok egy hét múlva újra Nyíradonyban találkoznak.

Keresés