Jegyek vásárolhatóak Vujity Tvrtko közönségtalálkozójára

Jegyek vásárolhatóak Vujity Tvrtko közönségtalálkozójára
2014. April 21.
A megyeszékhelyen kívül csak Érmihályfalván lehet jegyeket vásárolni Vujity Tvrtko, a TV2 Napló című adásának műsorvezető-riportere május 24-i nagyváradi közönségtalálkozójára.
/vlm/Image/Show/84/

Filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozót tart a TV2 Pulitzer- emlékdíjas műsorvezető-riportere. Lebilincselő történetek segítségével utazhatják körbe két óra alatt a Földet olykor szívszorító, olykor kacagtatóan humoros este keretében. A filmvetítéssel, beszélgetéssel egybekötött dedikálás időpontja május 24. szombat 19 óra, helyszíne pedig a Partiumi Keresztény Egyetem díszterme.
Az érdeklődők az est folyamán megismerhetik a világ legmulatságosabb diktatúráját, Csernobil valóságát, Fekete- Afrika misztikumát, Észak- Korea hétpecsétes titkait, az ölelés hatalmát és még sok más érdekességet.
Vujity Tvrtko a TV2 Naplójának műsorvezető-riportere, a világutazó tudósító több mint húsz éve foglalkozik olyan történetekkel, amelyek néha megdöbbentőek, máskor hátborzongatóak. A pokoli történetek mellett pozitív, mennyei tapasztalatai is vannak, többek között erről is mesél majd az újságíró. Ez egy olyan este lesz, ahol rengeteg a humor és a nevetés is, egy este, amit soha nem fognak elfelejteni.
Az eseményre a jegyek elővételben a Nagyváradi Állami Filharmónia (Moscovei utca 5 szám) jegypénztáránál lehet hozzájutni, hétköznap 11–16 óra között, illetve csütörtökön 17–19 óra között is. Elővételben egy jegy ára 25 lej, diákoknak, egyetemistáknak és nyugdíjasoknak 20 lej, míg az előadás előtt a helyszínen 30 lejért lehet majd megvásárolni őket.
Korlátozott számban kaphatóak jegyek Érmihályfalván is, a Bartók Béla Művelődési Házban.

Keresés