Jelezzék a változásokat

Jelezzék a változásokat
2016. February 4.
A konzuli napon történő ügyintézések bejelentkezést és előzetes előkészítést igényelnek, ezért február 15-től várják az ügyfeleket.
/vlm/Image/Show/84/

Március 10-én, csütörtökön 11 és 16 óra között újabb kihelyezett fogadónapot tartanak a kolozsvári főkonzulátus munkatársai az érmihályfalvi RMDSZ-irodában. Lehetőség lesz útlevél- és honosítási kérelmek leadására, magyar igazolvány kérelmezésére, illetve utóbbi kiegészítésére. Továbbá hadigondozotti ellátásra jogosultak ügyeit is intézik. Kérik, hogy azon személyek, akik honosítási eljárásban állampolgárságot szereztek, jelezzék az időközben esetleg bekövetkezett változásokat a születéseket, házasságkötéseket, haláleseteket illetően.
Megjegyzendő, hogy akik korábban elmulasztották anyakönyvi irataik átvételét, most megtehetik. Az ügyintézések bejelentkezést és előzetes előkészítést igényelnek, ezért február 15-től várják a kérelmezőket. További információ kérhető az irodában (hétfőnként 15 és 18 óra között, keddtől péntekig 9 és 13 óra között) vagy a 0741-665961-es telefonszámok.

Keresés