Jótékonysági mozgalom: Civil szív

Jótékonysági mozgalom: Civil szív
2018. November 29.
Az érmihályfalvi ifjúsági szervezet is közreműködik a VIDIFISZ jótékonysági mozgalmában, melyhez bárki csatlakozhat, lehetőségeihez mérten.
/vlm/Image/Show/84/

A Vidéki Ifjúsági Szövetség Civil szív elnevezéssel jótékonysági mozgalmat indít Bihar megyében. A szövetség célja 100 család megsegítése az ünnepek előtt.

Három héten át zajlik majd az adománygyűjtés, november 28. – december 19. között. Ez idő alatt nemcsak felajánlásokat várnak a mozgalom szervezői, hanem olyan családokról, személyekről kérnek tájékoztatást, akik olyan körülmények között élnek, hogy segítségre szorulnak. A gyűjtés során nemcsak tartós élelmiszereket gyűjtenek, hanem szívesen fogadnak bármilyen felajánlást: bútorokat, ruhákat, háztartási gépeket, tüzelőanyagot (amelyek elszállítását a szövetség vállalja), és nem utolsó sorban pénzbeli támogatást. Utóbbiakat a következő bankszámlaszámra lehet eljuttatni: RO26BTRLRONCRT0075555302 (Asociaţia Tinerilor Maghiari din Provincie, CIF 16594546, Sediu: Roşiori 265A, reprezentat Boda Gergely).

Létrehoztak egy Facebook-oldalt és egy online felületet, ahol jelezni lehet a felajánlott adományt, illetve azoknak, vagy annak a személynek a nevét és elérhetőségét, akit szeretnének támogatásban részesíttetni. Természetesen lesznek kijelölt helyek és időpontok, ahol akár személyesen is lehetőség lesz leadni az adományokat.

Bővebb tájékoztatás a Facebookon, a Civil-szív oldalon. Nem a mennyiség számít, mindenki olyan mértékben segít a nehéz helyzetben lévőkön, ahogy azt megengedheti magának.

A Vidéki Ifjúsági Szövetséghez eddig számos civil és ifjúsági szervezet, mozgalom csatlakozott már, de mindenki segítségét szívesen várják. A mozgalom partnerei:

– Margittai Ifjak Köre,

– Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet,

– Érbogyoszló polgármesteri hivatala,

– Monospetri és Apátkeresztúri Ifjúsági Szervezet.

A szövetség elérhetőségei: vidifisz@gmail.com, tel.: 0756–319–314.

Keresés