Kabaré 30 – MM Pódium-előadás csütörtökön

Kabaré 30 – MM Pódium-előadás csütörtökön
2015. March 16.
Az MM Pódium Színház március 19-én, csütörtökön mutatja be a kultúrházban "Kabaré 30" című műsorát.
/vlm/Image/Show/84/
Csütörtökön várja az MM Pódium a közönséget (fotó: mm-podium.ro)

A nagyváradi MM Pódium Színház “Kabaré 30, avagy a magyar kabaré kezdetei” című műsorát mutatja be a kultúrházban március 19-én, csütörtökön 19 órától. Jegyeket elővételben a kultúrházban, illetve a helyszínen lehet váltani 15 lejes egységáron.
Az előadásról a következő olvasható a produkció ajánlásaként az MM Pódium internetes oldalán:
Tisztelt olvasó, kedves néző!

Abba a múlt század elei kedves, közvetlen, tiszta világba már elvezettük nézőinket, az operettek kapcsán. Most a világot meghódító kabaré adta az ötletet, hogy búvárkodjunk a kezdetek első harminc éve körül és mutassuk meg nézőinknek, az utókornak, hogy mit tapasztaltunk. Tisztelettel jelentem, hogy büszkék lehetünk elődeinkre, hiszen ők világszinten művelték a szórakoztatást, a zeneszerzést, az irodalmat és mindent ami a színházzal kapcsolatos. Olyan színészekkel dolgozott a kabaré kitalálója Nagy Endre, akik reggel megkapták a szövegkönyvet és este bemutatták a jelenetet, vagy elénekelték a kuplét.
Az utókornak, nekünk az a dolgunk, hogy emlékezzünk a kor legnagyobb művészeire, az alkotókra, a háttérben dolgozókra és mindazokra akik erkölcsi vagy anyagi támogatásukkal létrehozták a varázslatot, a kabarét.
Önök, kedves nézők, azzal, hogy megvásárolták a színházjegyet és eljöttek az előadásunkra, támogatják társulatunk áldozatos munkáját és betekintést nyerhetnek a kabaré 1910-es, 20-as, 30-as évébe.