Karácsonyi műsor ajándékba

Karácsonyi műsor ajándékba
2015. December 26.
Mintegy száz fellépő - gyerekek, felnőttek - mutatott be karácsonyi műsort pénteken este a Bartók Béla Művelődési Házban.
/vlm/Image/Show/84/
Csillogó karácsonyfa és betlehem díszítette a színpadot

Ébredjen a szeretet címmel tartott a Bartók Béla Művelődési Házhoz tartozó előadói csoportok egy része karácsonyi műsort pénteken este.

A nézőtér minden széksorát megtöltő közönséget Borbély-Simon Csaba kultúrház-igazgató ezúttal műsorvezetői minőségében köszöntötte sorban konferálva fel a fellépőket.

Elsőként a Csilinka Gyerekkórust alkotó gyerekek sorakoztak fel, hogy az ünnephez kapcsolódó lendületes, jókedvű dalokat énekeljenek.

Őket a Furfangos Furulyások követték, akik ugyancsak karácsonyi énekeket “fújtak”.

A Veres László Zsolt Városi Kórus az Örömódával nyitotta műsorát, majd karácsonyhoz kapcsolódó énekek következtek, záráskánt a furulyásokkal együtt adták elő a Csendes éjt. (Az eddig sorolt csoportok vezetője egyaránt Darabont Aliz zenetanárnő.)

Az ünnepi műsor utolsó részében az Apró Lábak, Fürge Lábak és a Nyíló Akác néptánccsoportok közös műsorát láthattuk.

A karácsonyi ünnepkör témáját feldolgozó koreográfiában nagy közönségsikert aratóan kapcsolták össze a mintegy 80 gyerek, fiatal és felnőtt szereplését Borbély-Simon Andrea és Csaba csoportvezetők.

Adott pillanatban 15 – 20 videót készítő, magasba emelt kezet is megszámlálhattunk, miközben a vakuk is folyamatosan villogtak, hiszen mi is lehetne nagyobb karácsonyi ajándék a szülőknek, nagyszülőknek, mint az ügyesen szereplő gyerek, unoka?!

A program zárásaként Nyakó József polgármester mondott köszönetet a csoportok felkészítőinek, a fellépőknek és ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat a továbbiakban is igyekszik a műsorok színvonalához méltó támogatásban részesíteni a csoportokat.

A műsor utolsó perceiben előadók és a közönség közösen énekelte a Mennyből az angyalt.

Keresés